Kik vagyunk

Nagy Erika
ügyvezető

erika.nagy@btop.hu

Tanulmányait a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán (ma: Budapesti Gazdasági Egyetem) végezte. Erika közgazdász, regisztrált mérlegképes könyvelő,

regisztrált adószakértő.

A B-Top cégcsoport ügyvezetője 1994. év óta. 

Cégeink köztartozás mentes adózók, szerepelnek a NAV köztartozásmentes adatbázisában

Cégcsoportunk

Kicsoda az a B-Top Kft., az Opti-Top Bt. és az Opti-Top Könyvelő Kft?

Mindhárom Társaság tagjai és munkatársai fiatal, Pénzügyi és Számviteli Főiskolát (ma: Budapesti Gazdasági Egyetem) végzett okleveles közgazdász, mérlegképes könyvelő szakemberek. Tagjaink között van adószakértő (adótanácsadó) is. A társaságok tevékenységüket 1994-ben kezdték és azóta sikeresen, több helyen folytatják. A társaságok tagjai, dolgozói jól ismerik a gazdaság helyzetét, folyamatosan követik a mindig változó számviteli- és adójogszabályokat, korszerű számítástechnikai ismeretekkel rendelkeznek, így gyorsan, pontosan, korrektül tudják munkájukat végezni. Tevékenységüket számítógép segítségével végzik.

Minden ügyfelünk esetében az adóhatóság felé elektronikusan (interneten keresztül) járunk el. Ehhez minden ügyfelünktől meghatalmazást kérünk.

Hogyan érhetem el a B-Top Kft-t és az Opti-Top Bt-t és az Opti-Top Könyvelő Kft-t?

A következő helyeken vagyunk elérhetők: Budapest, Dunaharaszti. Az Önnel kapcsolatot tartó munkatársunk elérhetőségét az első kapcsolatfelvételkor megadjuk. Központunk címe: 2330 Dunaharaszti, Kassák Lajos utca 10. és 1091 Budapest, Ifjúmunkás u. 10/II.; tel.: +36 20/327-7033, tel:/fax.: +36 24/655-249, e-mail címünk: konyveles@btop.hu.

Ügyfélfogadás előzetes e-mailes, esetleg telefonos egyeztetés után történik, azonban Önnek nem kell drága munkaidejét vesztegetnie, az esti órákban és hétvégén is elérhetők vagyunk. Ha esetleg telefonszámunkon nem jelentkezne senki, kérjük várja meg a hatodik csengetés végét és hagyjon üzenetet. Mi feltétlenül, rövid időn belül visszahívjuk.

B-Top Kft.

 

Email: btop@btop.hu​ (elsődlegesen e-mailen kommunikálunk)
Tel:    +36 20/327-7033
Cím:   1091 Budapest, Ifjúmunkás u. 10. II. lh. 3. em. 11.

         2330 Dunaharaszti, Kassák Lajos u. 10.

A mellékelt két QR kóddal gyorsan elmentheti

elérhetőségeinket a mobiljára.

Kapcsolat
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

© Copyright 2017-2019 B-Top Kft. Minden jog fenntartva