top of page

Kik vagyunk

B-Top Kft. - Nagy Erika, ügyvezető
Nagy Erika
ügyvezető

erika.nagy@btop.hu

Tanulmányait a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán (ma: Budapesti Gazdasági Egyetem) végezte. Erika közgazdász, regisztrált mérlegképes könyvelő,

regisztrált adószakértő.

A B-Top cégcsoport ügyvezetője 1994. év óta. 

B-Top Kft. - Budapesti iroda

Cégeink köztartozás mentes és megbízható adózók, szerepelnek a NAV köztartozásmentes adatbázisában és a NAV megbízható adózók adatbázisában

B-Top Kft. - Dunaharaszti iroda
Cégcsoportunk

Kicsoda az a B-Top Kft. és az Opti-Top Könyvelő Kft?

Mindkét Társaság tagja és munkatársai Pénzügyi és Számviteli Főiskolát (ma: Budapesti Gazdasági Egyetem) végzett okleveles közgazdász, mérlegképes könyvelő szakemberek. Tagjaink között van adószakértő (adótanácsadó) is. A társaságok tevékenységüket 1994-ben kezdték és azóta sikeresen, több helyen folytatják. A társaságok tagjai, dolgozói jól ismerik a gazdaság helyzetét, folyamatosan követik a mindig változó számviteli- és adójogszabályokat, korszerű számítástechnikai ismeretekkel rendelkeznek, így gyorsan, pontosan, korrektül tudják munkájukat végezni. Tevékenységüket számítógép segítségével végzik.

Minden ügyfelünk esetében az adóhatóság felé elektronikusan (interneten keresztül) járunk el. Ehhez minden ügyfelünktől meghatalmazást kérünk.

Hogyan érhetem el a B-Top Kft-t és az Opti-Top Könyvelő Kft-t?

A következő helyeken vagyunk elérhetők: Budapest, Dunaharaszti. Az Önnel kapcsolatot tartó munkatársunk elérhetőségét az első kapcsolatfelvételkor megadjuk. Központunk címe: 2330 Dunaharaszti, Kassák Lajos utca 10. és 1091 Budapest, Ifjúmunkás u. 10/II.; tel.: +36 20/327-7033, tel:/fax.: +36 24/655-249, e-mail címünk: konyveles@btop.hu.

Ügyfélfogadás előzetes e-mailes, esetleg telefonos egyeztetés után történik, azonban Önnek nem kell drága munkaidejét vesztegetnie, az esti órákban és hétvégén is elérhetők vagyunk. Ha esetleg telefonszámunkon nem jelentkezne senki, kérjük várja meg a hatodik csengetés végét és hagyjon üzenetet. Mi feltétlenül, rövid időn belül visszahívjuk.

bottom of page